tysk flag mini sk

 Kære Feriegæster

Tak for jeres interesse  for vores hjemmeside 2022.

Igen er der gået et år, hvor vi kunne byde mange glade gæster velkommen her på det skønne Als. Det åbne landskab med den bløde turisme har gæsterne nydt efter de restriktioner, som var nødvendigt i de store feriedestinationer, især i udlandet. Allerede nu har mange reserveret sommerhuset til næste år. 

Efter fem års konstante priser bliver vi nødsaget til at justere sommerhuslejen, lige som strøm- og vandprisen, som følge af den almene prisudvikling. Trods det kan vi som familieforetagende tilbyde jer velindrettede sommerhuse til konkurrencedygtige priser.

Nu ønsker jeg jer god fornøjelse med vores hjemmeside og håber, at I finder det helt rigtige sommerhus til jeres næste ferie på det skønne Als, hvor der er oceaner af plads til enhver feriegæst.

Med venlig hilsen  -  Anna Christensen 

polariod2
   
   

2018 skyg
Priser

Som familieforetagende uden lønomkostninger kan vi holde prisen væsentligt lavere end andre udlejere med tilsvarende huse. Forudbetalingen, som udgør ca. en tredjedel af den samlede leje, forfalder den i lejekontrakten angivne dag, resten betales 4 uger før  overtagelsen af huset. 
El-forbrug samt evt. træ til brændeovn, vandforbrug og evt. olieforbrug til oliefyr betales særskilt. Det samme gælder betaling for slutrengøring samt evt. depositum.

Ansvar
For ulykker i lejeperioden tages intet ansvar.

Opsigelse
Lejeaftalen kan ikke opsiges af lejeren, medmindre der er tale om sygdomstilfælde (dokumenteret med lægeerklæring), og refundering af den indbetalte leje minus omkostninger er kun mulig, såfremt der findes en anden lejer for den pågældende periode. Det er omkostnings- besparende, hvis den forhindrede lejer selv fremskaffer en ny lejer.

Det tilrådes at tegne en afbestillingsforsikring hjemmefra.

Signaturforklaring:

W    Stue
S    Soveværelse
K    Køken
B    Bad
GZ    Udestue
C    Carport
GS    Udhus
G    Garage
T   Terasse  (skraveret = Overdækket)

senge 380px

 

Info & Lejebetingelser:

Til din orientering bringer vi i det følgende lidt information:

Ferieområde

Vores emner ligger ved den sønderjyske lillebæltskyst. De fleste emner ligger i sommer-husområdet Købingsmark Strand på Als, som kan nås via to broer ved Sønderborg samt færger fra fastlandet, Bøjden (Fyn) og Søby (Ærø). Morænelandskabet er bakket, som også andre steder i landet  f.eks. på Fyn. Levende hegn mellem markerne gør landskabet til et stort "parkområde".

Indretning
Til hvert emne hører en grund på ca. 600 - 800 kvm. Husene er indrettet til selvforplejning. Sengelinned, håndklæder og viskestykker skal medbringes.

Benyttelse
Huslejen gælder kun i forhold til det i beskrivelserne nævnte persontal. Det er ikke tilladt at benytte telt eller campingvogn. Husdyr er tilladt, hvor ikke andet er nævnt.
Slutrengøring betales med 525,00 kr. ved overtagelsen af nøglen. Lejeemnet skal efterlades rydeligt og ubeskadiget. Ejeren har ret til at opkræve 600 kr. som sikkerhed for, at hus og inventar efterlades rent og ubeskadiget; pengene tilbagebetales, hvis huset afleveres upåklageligt.

Fritidsaktiviteter
Der er mulighed for lystfiskeri ved søer, ved kysten og på havet.
Farvandet omkring Als er populært hos fritidssejlere
Der er cykelruter på Als, og der findes cykeludlejning.
I Svenstrup Ridehal ved Nordborg er der mulighed for ridning.
Derudover findes en svømmehal med sauna, tennisbaner og en golfbane.
I Købingsmark er der legepladser og minigolf.

Oplevelsesparken "Universe", hvor børn og voksne kan lege sig til viden omkring naturvidenskaben, ligger ikke langt fra Nordborg. På Sønderborg Slot vises egnens kultur og historie. Ikke langt fra Sønderborg på Dybbøl Banke, ligger Historiecentret ved Dybbøl Mølle og midt i skanseanlægget, hvor den slesvigske krig fra 1864 gøres levende for de besøgende gæster. I Sønderborgområdet tilbydes der hele sommeren aktiviteter til børn og voksne.

Lejeperioder
Hovedsæsonen strækker sig over ugerne 26 til og med 34 samt jul og nytår. Tallene i datolisten svarer til ugenumrene, dog således, at ugen ikke begynder om mandagen, men lørdagen før.

I hovedsæsonen udlejes kun i hele uger fra lørdag til lørdag. Til andre tider kan der lejes i kortere perioder, dog minimum for 3 døgn.
AC Feriehuse Als