Skip to main content

I Universe vil vi gerne begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Derfor har vi fyldt parken med en masse fabelagtige oplevelser og attraktioner. Her kan I forsøge at løfte en bil, bygge jeres egen vandraket,
gå på opdagelse i den virtuelle verden eller prøve nogle af vores mange andre fede aktiviteter.


På Historiecenter Dybbøl Banke træder du direkte ind i de dramatiske dage under krigen i 1864. Du bliver selv en del af dramaet, og du får ny viden om et af Danmarks- historiens vigtigste slag.Hold alle sanser åbne, når du bevæger dig ind på området, hvor lyden fra de buldrende kanoner blandede sig med skrigene fra de sårede soldater. Gå på opdagelse i den historisk korrekte skanse og kig ind i barakkerne i soldaterbyen bag fronten, hvor trætte unge mænd hvilede ud mellem de blodige kampe.


Her  kan de 800 år gamle vægge tale. De gemmer nemlig på historien om Sønderjylland/Slesvig fra middelalderen til nutiden i historiske malerier og udstillinger om Sønderjyllands historie. Oplev fortællingerne om hertugerne af Slesvig og Holsten, om de slesvigske krige og 1864 og om sønderjyderne i 1. verdenskrig.
Med din smartphone kan du tage på en skattejagt for børn og barnlige sjæle, der fører dig rundt mellem de gamle mursten og gennem Sønderjyllands historie. Overalt i bygningen møder du spor af slottets historie.


Det er de flere end 100 årige traditioner, der gør Ringriderfesten i Sønderborg til noget helt specielt. Med deltagelse af op mod 500 heste og ryttere og omkring 40.000 besøgende er begivenheden landsdelens største rytter- og folkefest. Det er sommerens helt store begivenhed, og den finder altid sted i dagene omkring den anden weekend i juli. Det store farverige rytteroptog kan opleves fredag og søndag.  Se program for tidspunkt.
Alle fire festdage – fredag, lørdag, søndag og mandag – byder på masser af underholdning, børneland, tivoli og musik for alle aldersgrupper.

ACFeriehuse

v/ Anna & Walter Christensen
Augustenhofvej 15
6430 Nordborg.  DK

Tlf.  +45  7445 1694
mail ikon1
CVR.  25 46 02 86

Copyright©  AC Feriehuse Als 2023